iPhone 5s do të ekspozohet në muze

Akademia e Arteve dhe Shkencave të Kinotekave do të ndërtojë një muze dhe midis temave që lidhen me artin filmik, në muze, do të shfaqet gjithashtu iPhone 5s.

Arsyeja është kamera në anën e pasme të pajisjes, e cila u përdor para disa vitesh për të filmuar filmin “Tangerine”.

Filmi u bë një hit në Festivalin e Sundance, dhe pati një fitim shtatë herë më shumë krahasuar me buxhetin që kishte.

Të tjera

Abissnet