Instagram Stories mund të publikohen direkt në WhatsApp

Facebook po kryen teste që lejojnë përdoruesit e Instagram të publikojnë Storiet e tyre në WhatsApp, në formën e Statusit WhatsApp.

Funksioni quhet Statusi në WhatsApp dhe përdor enkriptime të tilla si pjesa tjetër e mesengjerit. Instagram Stories, të cilat publikohen në WhatsApp-i si status.

Mbetet për t’u parë kur funksioni do të jetë i pranishëm globalisht, për një numër më të madh të përdoruesve.

Të tjera

Abissnet