Instagram, sot me një veçori të re (FOTO)

Instagram sot njoftoi për një veçori të quajtur “Emoji Slider”.

Është i ngjashëm me atë të sondazhit, por lejon një gamë më të gjerë përgjigjesh.

Funksioni i ri është pjesë e përditësimit të versionit të Instagram 44, i cili mund të shkarkohet në App Store dhe Google Play.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Të tjera

Emri i kompromisit

Nga Veton Surroi Në fillim të pluralizmit në ish-Jugosllavi, në Prishtinë mblidheshin partitë politike shqiptare gjithandej Jugosllavisë. Sa herë që…

Abissnet