Instagram, me opsion të njëjtë si Facebook-u

Instagram shumë shpejt do t’ju lejojë të shkarkoni të dhënat tuaja, si Facebook.

Lajmin e konfirmoi një zëdhënës i kompanisë për TechCrunch.

“Së shpejti do të keni mundësi të shkarkoni një kopje të asaj që keni ndarë në Instagram, duke përfshirë fotografitë, videot dhe mesazhet tuaja” thuhet në njoftim.

Instagram thotë se së shpejti do të ndajnë më shumë hollësi rreth asaj se çka do të përmbajë shkarkimi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Të tjera

Abissnet