Instagram fillon më veçorinë GIF (VIDEO)

Instagram e ka nisur veçorinë GIF.

Në update-n e fundit ju mund të shtoni sticker-a në GIF për çdo foto dhe video. Klikoni ikonën e sticker-ave dhe përzgjidhni opsionin GIF.

Sticker-at në GIF do të funksionojnë me secilën, qofshin foto apo video.

Bëni Update aplikacionin e fundit të Instagram, nëse doni ta provoni.

Të tjera

Dyert e mbyllura

Nga Enver Robelli Ka 100 arsye për të kritikuar politikat e Bashkimit Evropian ndaj vendeve të Ballkanit. Në vitin 2003…

Abissnet