Imazh mahnitës gjatë një show ajror…

Publikuar më 09. 02. 2018 nga Jola Alimemaj

Nuk ka rëndësi nëse është Paris ose Farnborough, Dubai ose Singapor, shfaqjet ajrore janë një biznes i madh,  kudoqofshin ato.

Por çfarë domethënie kanë?

Mariko Oi ka hedhur një vështrim…

Shikojeni pamjen mahnitëse të siguruar në këtë rast.

Shkruar, prodhuar dhe redaktuar nga Simon Atkinson.