Ju prezantojmë femrat më të pasura në Tiranë (FOTO)

August 16, 2017

Të famshme apo jo, të njohura mediatikisht apo të lëna në hije, këto janë femrat që bëjnë një jetë super luksoze mes Tiranës dhe shteteve të tjera të Europës e të botës.

Janë të gjitha shqiptare, me pasuri të mëdha e me të ardhura kolosale.

“InTv” ka bërë një klasifikim të detajuar të tyre, duke renditur pjesë nga pasuritë që këto femra kanë në zotërim. /Sh.I/