Si ta zbuloni me anë të limonit nëse jeni prekur nga kanceri i gjirit

Mund të duket e pamundur, por limoni po ndihmon gratë në Britaninë e Madhe që të zbulojnë simptomat e kancerit të gjirit.

Mesazhi i rëndësishëm është përhapur pas një postimi të kohëve të fundit nga “World Know Your Lemons”, në të cilën shfaqen limonët në një kuti vezësh dhe përshkruajnë simptomat e ndryshme të kancerit të gjirit.

“Disa pacientë nuk duan të flasin për gjinjtë ose të shohin ato”, ka thënë Corrine Beaumont, ideatorja e kësaj fushate.

Fushata për njohjen e simptomave të kancerit të gjirit ka filluar në vitin 2003 dhe është përkthyer në 16 gjuhë.

Simptomat e kancerit të gjirit të prezentuara përmes limonit mund t’i shikoni në fotografinë e mëposhtme.

Të tjera

Emri i kompromisit

Nga Veton Surroi Në fillim të pluralizmit në ish-Jugosllavi, në Prishtinë mblidheshin partitë politike shqiptare gjithandej Jugosllavisë. Sa herë që…

Abissnet