Dilni sonte dhe shihni planetin Mars! Nuk pritet të ndodhë më deri në vitin 2035 (VIDEO)

Foto 1 nga 3 Pas Para

NASA ka njoftuar se sonte në mbrëmje mund ta shohin nga afër planetin Mars.

“National Areonautics and Space Administration” përmes postimeve në rrjetet sociale ka njoftuar të gjithë se planeti Mars do të jetë si kurrë më parë afër Tokës.

Madje një gjë e tillë kishte ndodhur në vitin 2003, dhe nuk pritet të ndodh deri në vitin 2035!

Prandaj, sonte mos harroni, dilni në mbrëmje dhe shikojeni planetin Mars që ka ngjyrë të kuqe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Të tjera

Vija fatale e Ballkanit

Blerim Latifi Gjatë historisë, njerëzit në Ballkan kanë vuajtur nga një lloj fataliteti gjeopolitik. Ky fatalitet ka të bëjë me…

Abissnet