Këto janë simptomat e hershme të diabetit (FOTO)

Diabeti është një sëmundje e cila po nuk u trajtua, mund të çojë në sëmundjet e zemrës, verbëri, mosfunksionim in e veshkave si edhe komplikime të tjera që rrezikojnë jetën.

Diabeti mund edhe të zvogëlojë jetëgjatësinë, prandaj duhet diagnostikuar sa më herët, shkruan Bright Side.

Ju sjellim sot nëpërmjet fotogalerisë, shenjat më të shpeshta të diabetit, me anë të të cilave keni mundësi ta zbuloni sëmundjen në kohë.

Bëhet fjalë për shenjat kryesore, urinimi i shpeshtë, rritja e urisë, lodhja, humbja e peshës, kruajtjet në lëkurë e të tjera.

Për më tepër shikoni fotot!

1. Rritja etje dhe urinimi

 

2. Rritja e urisë

3. Lodhja

4. Vizioni i paqartë

5. Humbje peshe e pashpjegueshme

6. Kruajtje në lekurë

7. Shërimi i ngadaltë

8. Arna të errëta të lëkurës

9. Duar ose këmbë të mprehta ose ndjesi shpimi

Të tjera

Abissnet