Huawei këtë vit, me 3 kamera

Në vitin 2018, Huawei do të prezantojë modelet P20, P20 Plus dhe P20 Pro në vend të telefonave mobil P11, të cilat sipas informacioneve të mëparshme, do të pajisen me tre kamera të fundit.

Sipas Evan Blas ky informacion u shfaq në fillim të dhjetorit 2017 duket të jetë i saktë, pasi të tjerët kanë filluar të thonë se ardhmja Huawei do të vijë me tre kamerat e fundit.

Por Blas duket të jetë i gabuar këtë herë në lidhje me emrat e telefonave të rinj celularë: sipas thashethemeve të reja, telefoni i ardhshëm e Huawei nuk do të quhet P11, por P20. Burimi thotë se modelet P20 dhe P20 Plus do të bazohen në Kirin 970 dhe P20 Pro në Kirin 975 SoC të reja dhe se të tre modelet do të kenë 6 GB RAM dhe të paktën 64 GB memorie të brendshme.

Të tjera

Abissnet