Momentet më të sikletshme të yjeve botërore (FOTO)

Foto 2 nga 17 Pas Para

Situatat e sikletshme rreth veshjeve janë të zakonshme, por kur bëhet fjalë për të famshmit, gjërat ndryshojnë.

Këto situata te VIP-at mund të jenë fatale.

Kjo, pasi ata e dinë se do të shfaqen në kamera dhe të gjithë do t’i shohin.

MatDaan sjellë disa nga momentet më të sikletshme që kanë përjetuar të famshmit.

Të tjera

Emri i kompromisit

Nga Veton Surroi Në fillim të pluralizmit në ish-Jugosllavi, në Prishtinë mblidheshin partitë politike shqiptare gjithandej Jugosllavisë. Sa herë që…

Abissnet