Horrori i luftës së Vietnamit (Foto)

Foto 10 nga 10 Pas Para

Një seri fotosh bardhë e zi të Luftës së Vietnamit janë kthyer sërish, por kësaj radhe me ngjyra.
Pamjet tregojnë amerikanët duke sulmuar pozicionet e Viet Kong-ëve, ushtarë të plagosur dhe helikopterë amerikanë që sjellin ndihma për trupat në terren.
Fotot janë bërë me ngjyra nga elektricisti uellsian 55-vjeçar, Royston Leonard.

Të tjera

Abissnet