Shigjetari - 25, shator 2017

23. nëntor - 21. dhjetor

Dite goxha delikate do jete kjo e sotmja për te gjithë ata qe janë ne një lidhje. Shpeshherë do keni debate edhe për gjera elementare dhe pa ndonjë rëndësi te madhe. Beqareve, edhe sikur vetmia t’iu rendoje shume, mire është te mos fillojnë një lidhje vetëm sa për sytë e botes. Çdo hap qe duhet te hedhin duhet ta ndiejnë. Sektori i financave do konsolidohet ndjeshëm.