Gaforrja - 25, shator 2017

22. qershor - 22. korrik

Pas një periudhe jo shume te mire për jetën tuaj ne çift, sot gjerat mes jush dhe atij qe keni ne krah do fillojnë te stabilizohen. Do i kuptoni gabimet e bëra dhe kërkoni falje me mënyrat e duhura. Beqaret do kenë plot takime, por ende nuk do ndihen gati për te hedhur hapa. Ne planin financiar do keni gjithë kohës mbështetjen e te afërmve dhe miqve prandaj nuk do gjendeni ne vështirësi.