Akrepi - 25, shator 2017

24. tetor - 22. nëntor

Çdo gjë ne jetën tuaj ne çift do ndryshoje si me magji sot. Partneri do rrëfehet për çdo gjë qe ndien dhe tashme do flisni te dy vetëm me te vërteta. Ka gjasa qe ne mbrëmje te merren edhe vendime serioze. Beqaret nuk do realizojnë takime euforike, megjithatë pritet qe dita te jete e bukur dhe emocionuese. Ne planin financiar do përballeni me një surprize mjaft te këndshme.