Historia e djalit plangprishës

Tetë pikturat e Willam Hogarth në “historia e djalit plangprishës (1733) tregojnë historinë e Tom Rekewell, një i ri që ndjek rrugën e vesit dhe shkatërrimit, pasi trashëgoi një pasuri nga babai i tij koprrac.

Adhurimi i boksierëve në kafaz, 2012

Në qendër është Timi, fëmijë në krahët e nënës së tij, si një interpretim modern i skenës së Shën Mërisë dhe foshnjës nga ikonografia e krishterë. Skena është e vendosur në dhomën e ndenjes së stërgjyshes së Timit, e dekoruar me orendi, mobileje dhe letër muri të modës së vjetër. Timi përpiqet të tërheqë vëmendjen e nënës së tij, duke u zgjatur drejt smartphonet-t, më të cilin ajo merret, duket sikur ajo është veshur për një natë jashtë dhe katër mikeshat në të djathtë janë duke e pritur. (Tapiceri me lesh, pambuk, akrilik, poliestër dhe mëndafsh (200 x 400 cm)).

Dëbimi nga numri 8 Eden close, 2012

Kjo skenë tregon Timin, si një student universitar i informatikës. Ai po lë pas jetën e tij me nënën dhe njerkun, teksa mirëpret nga familja e shtresës së mesme të lartë e të dashurës së tij nga një Tundbridge Ëells, një qytet i pasur në Anglinë Juglindore. Perry vizitoi Tunbridge Ëells si pjesë e kërkimit të tij për këto tapiceri, dhe zgjedhjet e interiorit të brendshme të skenës reflektojnë shijet e klasës së mesme që dominojnë në këtë rajon.

Shpallja e marrëveshjes me Virgin, 2012

Kjo tapiceri është frymëzuar nga vizita e artistit në një zonë në Anglinë Juglindore, e cila thuhet se ka të ardhurat më të larta mesatare për familje në Mbretërinë e Bashkuar. Tavolina e kuzhinës në qendër është si një natyrë e qetë e objekteve që tregojnë pasurinë e Timit prej shtrese të mesme, perime organike, një makinë kafeje, një enë me lule të freskëta dhe reçel shtëpie. Biznesi i software-t për kompjuterë dhe në Ipad njoftojnë se ai sapo ia ka shitur kompaninë e tij një biznesmeni miliarderi, për një sasi të madhe parash. Pika qendrore e skenës është partneri u biznesit i Timit, i cili qëndron në mes, duke i dhënë atij lajmin e mirë. Në këtë tapiceri Perry po ashtu u referohet tre pikturave të ndryshme të shekullit XV të lajmërimit biblik.

Vajtimi

Tapiceria finale e serisë tregon fundin brutal të jetës së Timit. I vrarë në një aksident me makinë, i hapi gropën vetes duke nxituar me ferrarin e tij të shtrenjtë. Timi vdes në krahët e një kalimtareje dhe ndihmës së shpejt, të dy të huaj, ndërsa gruaja e tij e dytë shikon e shokuar ndërsa kalimtarët bëjnë fotografi me telefonat e tyre.

Të tjera

Abissnet