I heq gjashtë brinjë për t’u dukur si Wonder Woman (VIDEO)

“This Morning” ftoi një grua që ka shpenzuar pothuajse gjysmë milioni funte për të ndryshuar trupin e saj në mënyrë që të duket si “Wonder Woman”.

Pixee Fox, 27-vjeçare ka pasur 200 procedura, duke përfshirë gjashtë brinjë të hequr, me qëllim që të ndryshojë fizikun e saj, transmeton Klan Kosova.

“Unë kam qenë gjithmonë artiste si fëmijë, dhe kam jetuar në botën time të fantazisë që kam krijuar në kokën time. Kam pasur këtë vizion se si dukem sot”, tha Pixie, duke zbuluar se ajo fillimisht ishte kundër kirurgjisë plastike.

27-vjeçarja shpjegoi se si ajo kishte një “vizion” për veten dhe filloi të vazhdonte të bënte punën e bërë mbi trupin e saj, siç ishte rritja e madhësisë së gjinjve të saj dhe ngushtimi i belit, ky i fundit duke hequr gjashtë brinjë.

Ajo e përshkroi veten si një “projekt shkencor” i cili “po e shtynte industrinë e bukurisë përpara”, duke vënë në dukje se ajo ishte “e para në botë” për të hequr gjashtë brinjë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Të tjera

Abissnet