Harxhi: 15 oligarkë rusë të lidhur me çdo vend të Ballkanit përfshirë Shqipërinë (VIDEO)

Edith Harxhi, Drejtore e “Albanian Policy” e ftuar në “Tonight Ilva Tare” në Ora News, citon një profesor të shquar sipas të cilit, oligarkët rusë janë të përfshirë në interesa financiare në Ballkan.

Harxhi: Janë 15 oligarkë rusë, të cilët janë të lidhur me çdo vend të Ballkanit. Secili ka dy ose tre të tillë të përfshirë me bizneset e tyre. Edhe në Shqipëri. Përpara disa ditësh në Shqipëri ka qenë një profesor i shquar nga baza Marshall në Mynih, dhe një nga tezat e tij kryesore ishte pikërisht kjo, që sa herë të shihni që 25% ose më shumë aksionet e një banke janë off-shore, atëherë mbrapa saj patjetër kërkoni që ka oligark rus ose interesa të fshehta të Rusisë në të dhe midis tyre ishte edhe Shqipëria,

Të tjera

Enklava apo komuna?

Emilie Fort Pothuajse një vit më parë, kur shkëmbeva disa email-e, me një profesoreshë në Beograd, unë theksova përdorimin e…

Abissnet