Hamburgerët me insekte shiten për herë të parë në Europë. Prodhim zviceran

Një supermarket zvicran është i pari në Europë që prodhon dhe shet hamburgerë me insekte për njerëzit, sipas World Economic Forum.

Këto hamburgerë me insekte janë të pasura me proteina.

Nuk duhet lënë pa përmendur se insektet janë ushqim tradicional në shumë vende të botës.

Të tjera

Abissnet