Hajdari: Opozita parlamentare pro negociatave

Kryetarja e Komisionit Parlamentar të Integrimit Rudina Hajdari tha se opozita parlamentar mendon se Shqipëria e meriton hapjen e negociatave në qershor. Në seancën dëgjimore me Komisionin për Çështjet e BE në parlamentin e Holandës, Hajdari tha se hapja e negociatave është e rëndësishme për destinacionin europian të vendit tonë.

“Si anëtare e NATO-s prej dhjetë vjetësh, Shqipëria është një faktor stabiliteti, sigurie e paqeje në rajon e më gjerë. Hapja e negociatave është e rëndësishme për të mos braktisur orientimin dhe destinacionin europian të Shqipërisë dhe Ballkanit Perëndimor. Jo vetëm Qeveria, por edhe opozita parlamentare mendon se Shqipëria e meriton hapjen e negociatave në qershor”, deklaroi Hajdari.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Të tjera

Abissnet