Google, me një program që ju ndihmon të gjeni racat e kafshëve (FOTO)

Foto 2 nga 3 Pas Para

Google ka krijuar një program që verifikon shumicën e racave të kafshëve.

Google Lens identifikon shumicën e kafshëve pasi ato i hidhni në kërkim.

Që nga dje ky opsion është në funksion. Programi ndihmon në verifikimin e racave të qenve dhe maceve.

Ju mund të etiketoni kafshën tuaj në fotot e Google gjithashtu, kështu që ju mund t’i gjeni lehtë në dosjet tuaja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Të tjera

Abissnet