Gjyqtarë e prokurorë, dyshohen si përfitues të paligjshëm të tokave në bregdetin e Vlorës

Njesia Task-Forcë në Policinë e Shtetit identifikon afro 100 hekarë tokë me probleme dokumentacioni në vijën bregdetare të Vlorës.
Në hetim mësohet se janë vënë 7 persona, zyrtarë dhe përfitues të pronave. Nga hetimi rezulton se kanë mangësi përsa i përket pronësisë.
Task forca ka analizuar të gjitha veprimet e kryera në 16 vite nga personat nën hetim.
Dhjetëra pronarë të ligjshëm kanë depozituar ankesa te platforma e bashkëqeverisjes.
Dyshohet se disa nga përfituesit e paligjshëm janë edhe zyrtarë të lartë në fushën e drejtësisë, si gjykatës apo prokurorë. /ora news

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Të tjera

Abissnet