Gjonaj: Reformë urgjente, rastet e korrupsionit në burgje janë të shumta

Ministrja e Drejtësisë, Etilda Gjonaj ka inspektuar ditën e sotme institucionin e vuajtjes së dënimit në Peqin.
Nga atje, Gjonaj është shprehur se “duhet një reformë urgjente, pasi rastet e korrupsionit në burgje janë të shumta”.
Ajo tha se për 2 muaj janë penalizuar 20 punonjës burgjesh për shkelje.
Etilda Gjonaj premtoi se do të rikthejë sigurinë në burgje dhe do minimizojë korrupsionin.

Të tjera

Abissnet