Ftesë për Punësim

Publikuar më 21. 09. 2017 nga Shekulli

Kompania “Unipress” lider në fushën mediatike, e përfaqësuar me një nga gazetat më të
mëdha në vend, gazeta “Shekulli”, Revista| “ Bota në vitin 2016″ dhe Botimet “Max”, ofron
vend pune si “Gazetare ‘’
Ju lutem shikoni më poshtë kriteret e punësimit :
1.Të kenë përfunduar shkollën e lartë në degën Gazetari,Shkencat e Natyrës,Inxhinieri,
Agronomi, me rezultate të shkëlqyera .
2.Të jenë njohës të shkëlqyer të gjuhës Shqipe të folur dhe të shkruar.
3.Të lexojë dhe të shkruajë gjuhën Angleze, gjuhët e tjera përbëjnë avantazh.
4.Të jetë ndjekës aktiv i zhvillimeve politike ,ekonomike,sociale përmes shtypit e mediave.
5.Të kenë ambicie për karrierë.
6.Të jenë serioz, punëtor dhe të përgjegjshëm.
7.Të jenë të komunikueshëm dhe fleksibël.
8.Janë të preferuar studentet e sapo mbaruar shkollën e lartë plotësisht që kanë dëshirë të
bëhen gazetare.
9.Gazetarët me karrierë në media të tjera për rol gazetari dhe drejtuesi.
Të interesuarit të lexojnë kriteret përzgjedhëse .
Aplikoni për karrierë në gazetari pranë Redaksisë së gazetës Shekulli :
burimetnjerezore@shekulli.com.al, ose telefononi në nr : 0694035476
PS:Do të kontaktohen vetëm kandidatët e përzgjedhur .