Frutat e kësaj peme rriten në trung (FOTO)

Publikuar më 29. 01. 2018 nga Jola Alimemaj

Kjo pemë që ne do t’ju prezantojmë sot është vërtet unike. Quhet Jabuticaba dhe rritet në jug të Brazilit.

E veçanta e kësaj peme është se frutat e saj rriten tek trungu.

Ato kanë formë të rrumbullakët dhe janë ngjyrë violë.