Fotot më të bukura të dasmave për vitin 2017 (FOTO)

Foto 25 nga 25 Pas Para


Për të dhjetin vit radhazi, “Junebug Weddings”, një nga kompanitë lider në SHBA në planifikimin e dasmave ka publikuar kolazhin e saj të fotove më të mira të vitit.
Në konkurs morën pjesë rreth 9 mijë imazhe të fotografëve nga e gjithë bota, foto të cilat kanë përjetësuar momente nga dita më e lumtur e çifteve.
Ndër fotot e përzgjedhura si më të mirat, bien në sy krahas peizazheve mbresëlënëse, edhe aftësia për të kapur çdo emocion, ç’ka i bën imazhet më të gjalla dhe njerëzore.

Të tjera

Dinamikat e punësimit

Nga Marsida Simo Punësimi është një çështje shumë e diskutuar prej kohësh, dhe sigurisht që do të ketë gjithmonë rëndësi…

Abissnet