Fotografi të rralla të Shqipërisë pas çlirimit (FOTO)

Foto 2 nga 7 Pas Para

Pas Çlirimit të Shqipërisë, koleksionisti Wilfried Fiedler ka shkrepur disa fotografi të cilat përshkruajnë Shqipërinë në vitet 1957.

Fiedler i ka shkrepur këto foto gjatë udhëtimit të tij në Shqipëri, gjatë harkut kohor nëntor-janar 1956-57 dhe maj-gusht 1957.

Në këtë koleksion, mund të shikojmë Shqipërinë në vitet e para pas çlirimit/tiranatoday.com/

Të tjera

Abissnet