Fotografi të rralla të Shqipërisë pas çlirimit (FOTO)

Publikuar më 30. 11. 2017 nga Jola Alimemaj

Pas Çlirimit të Shqipërisë, koleksionisti Wilfried Fiedler ka shkrepur disa fotografi të cilat përshkruajnë Shqipërinë në vitet 1957.

Fiedler i ka shkrepur këto foto gjatë udhëtimit të tij në Shqipëri, gjatë harkut kohor nëntor-janar 1956-57 dhe maj-gusht 1957.

Në këtë koleksion, mund të shikojmë Shqipërinë në vitet e para pas çlirimit/tiranatoday.com/