Foto që tregojnë se bota po ndryshon në mënyrë drastike (FOTO)

Foto 1 nga 17 Pas Para

Bota ndryshon kaq shpejt sa është e vështirë të besohet se si ka qenë gjithçka disa vite më parë, shkruan Bright Side.

Më poshtë gjeni disa fotografi ‘atëherë dhe tani’ që do t’ju bindin se koha e ndryshon mjaftueshëm botën rreth nesh.

Shikoni fotogalerinë!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Të tjera

Enklava apo komuna?

Emilie Fort Pothuajse një vit më parë, kur shkëmbeva disa email-e, me një profesoreshë në Beograd, unë theksova përdorimin e…

Abissnet