Foto komike të njerëzve që i bëjnë gjërat në të kundërt (FOTO)

Foto 17 nga 17 Pas Para

Ne të gjithë kemi boshllëqe në gjykim nga koha në kohë. Por disa njerëz në këto fotografi me të vërtetë kanë marrë një kthesë të gabuar kur është fjala për logjikën.

Siç shihet edhe nga pamjet, një grua po tenton të shkrepë një foto, thjesht e ka kthyer aparatin nga vetja e saj dhe nuk po arrin të kapë atë që ajo dëshiron.

Djali në një foto tjetër ka vendosur një këmbë në karrige, por po rregullon lidhësen e këpucës së tjetrës këmbë.

Shikojeni këtë përmbledhje me fotot më qesharake që mund të keni parë ndonjëherë.

Të tjera

Abissnet