FIFA me dorë të hekurt, bllokon merkaton e Flamurtarit dhe Luftëtarit

FIFA ka vendosur bllokimin e merkatos së Luftëtarit dhe Flamurtarit . Dy klubet janë cilësuar si problematike sa i takon regjistrimeve dhe pagesave.

Ndërshkimi i FIFA-s komplikon situatën e dy klubeve, të cilat renditen të fundit në kampionat. Vendimi drastik i FIFA-s ndaj Flamurtarit është marrë në datën 4 shtator të vitit 2019.

Klubet e Flamurtarit dhe Luftëtarit janë dënuar për mosregjistrim lojtarësh për tre sezonet e radhës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Të tjera

Abissnet