Festat e fundvitit, ja bilanci i hyrje-daljeve në kufi

Ditët e fundit të festave të fundvitit kanë bërë që një fluks i madh emigrantësh të hyjnë dhe dalin nga vendi brenda këtyre ditëve.

Nga pika doganore e Kapshticës raportohet se kanë hyrë rreth 1196 shtetas të huajë dhe shqiptarë.

Ndërsa dyfish janë regjistruar shtetasit që kanë dalë nga kjo pikë doganore, ku shifrat e raportuara deri më tani janë pikërisht 2462 shtetas.

Të tjera

Abissnet