Familja Kardashian krijon fotosesionin e fundvitit (FOTO)

Publikuar më 22. 12. 2017 nga Jola Alimemaj

Jemi në prag të festave të fundvitit dhe të gjithë duan të krijojnë fotosesione për t’i mbajtur kujtim në albumet fotografike.

Familja Kardashian e ka realizuar tashmë fotosesionin.

Ata janë shfaqur mjaft të thjeshtë, duke zgjedhur xhinset dhe ngjyrë e bardhë.

Shfletoni fotogalerinë tonë për t’u njohur me foto mahnitëse.