Erdoğan: 3.400 terroristë janë neutralizuar që nga fillimi i operacionit “Dega e Ullirit”

ANKARA (AA) – Presidenti i Turqisë, Recep Tayyip Erdoğan: 3.400 terroristë janë neutralizuar që nga fillimi i operacionit “Dega e Ullirit”. – “Nuk kemi vendosur asnjëherë në objektiv civilët”

Erdoğan: Ne nuk kemi vendosur asnjëherë në objektiv civilët. Afrini do të kishte rënë me kohë nëse ne do të kishim vënë në objektiv civilët.

– “FETO dhe DEASH janë Kali i Trojës”

Erdoğan: Këto dy organizata (FETO dhe DEASH) janë Kali i Trojës, i futur në mesin e muslimanëve, brenda të cilit është fshehur intriga.

 

Të tjera

Abissnet