Emrat për fëmijë që do të përdoren më shumë në vitin 2018

Nëse jeni shtatzënë, atëherë është mirë ta dini cilat janë emrat më të preferuar në vitin 2018.

Hidhini një sy listës dhe nëse ju pëlqen ndonjë nga këta emra, mund t’ia vendosni edhe ju fëmijës suaj.

Emrat që do të përfshihen në 2018 janë: Emma, Charlotte, Sadie, Violeta dhe Kennedy të ndjekur nga Savanah, Penelope, Victoria, Ellie dhe Hazel.

Natalie, Luna, Rylie, Aurora, Scarlett, Nora, Zoe, Amelia, Harper dhe Stella.

Jack, Oliver, Theodore, Dylan, Adam, Aleksandar, Daniel, Kristofer, Jozef, Lucasi dhe Isak.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Të tjera

Abissnet