Emergjenca: Telefononi vetëm në këta numra që t’ju vijë ndihma

Publikuar më 01. 12. 2017 nga Xhentila Gjoshi

Emergjencat Civile kanë risjellë në vëmendjen e qytetarëve në zonat e përmbytura, numrat e telefonit në të cilët qytetarët mund të kërkojnë ndihmë dhe mbështetje, 112,127, 128, 129.
Vetëm telefonatat në këta numra mundësojnë vënien në lëvizje të strukturave operacionale për qytetarët në vështirësi.