Edhe “Amazon”-i me “Youtube”

Publikuar më 22. 12. 2017 nga Jola Alimemaj

Rivaliteti i “Amazon me Google” mund të ashpërsohet edhe më shumë.

Kjo, pasi gjiganti i “e-commerce” po përgatit në mënyrë të fshehtë një konkurrent të “Youtube”.

Amazon ka bërë kërkesë në fillim të muajit për të bërë të vetat termat “AmazonTube” dhe “OpenTube”.

Deri tani, janë regjistruar AlexaOpenTube.com, AmazonAlexaTube.com dhe AmazonOpenTube.com.