E rrallë, dorëshkrime të Dritëro Agollit të papublikuar më parë (FOTO)

Publikuar më 13. 06. 2017 nga Denis Tahiri

Elona Agolli, Vajza e shkrimtarit të madh Dritëro Agollit, i cili u nda nga jeta disa kohë më parë,  ka publikuar disa dorëshkrime dhe letra  babait të saj.

Në  dorëshkrimet e publikuara në llogarinë e Elona Agollit në rrjetin social Facebook, janë letra të ndryshme  që shkrimtari i madh shqiptar ka marrë.

/D.T/