E gjeni çfarë fshihet në xhungël?

Kohët e fundit publikohen lojëra të ndryshme në internet, për syrin dhe mendjen. Një ndër lojërat e populluara është “gjej çfarë është fshehur”.

Po ju a do e gjeni dot? Një ndihmë? Kthejeni foton me kokë poshtë.

/J.A/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Të tjera

Abissnet