“E duam Shqipërinë pa Edi Ramën”, “O dorëzohu o rrëzohu”, banorët e “Astirit” thirrje kundër qeverisë

Sot banorët e “Astirit” janë më shumë se çdo ditë tjetër, ata kanë vendosur të protestojnë ndryshe këtë herë duke marshuar nga “Pallati me shigjeta” drejt sheshit “Shqiponja”. Ata kanë hedhur një lum akuzash ndaj qeverisë, pas zbulimit të skandalit.

Prokuroria vendosi të nisi hetimin në lidhje me këtë çështje dhe ARRSH vendosi të pezullojë punimet në këtë pjesë të vendi.

Ky aks quhet Loti i 1, ku u vendos ndërprerja e punimeve deri në një vendim të dytë. Banorët sot kanë vendosur të protestojnë më gjatë pasi vendimi për ndërprerjen e punimeve është quajtur si një fitim për ata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Të tjera

Abissnet