A e dini kuptimin e kësaj ikone?

WhatsApp vazhdon të punojë me emoji të reja, duke bërë update sa më shpesh. Megjithatë ka disa raste kur përdoruesit janë mjaft kuriozë.

Në seksionin e ndërtesave të emoji-s në WhatsApp ne mund të shohim një ndërtesë me një “T” të çuditshme si logon kryesore.

Kjo markë e çuditshme në ndërtesë është simboli postar i Japonisë.

Zyra japoneze e postës u miratua si pjesë e Unicode 6.0 në 2010 dhe u shtua në Emoji 1.0 në 2015 në WhatsApp.

Të tjera

Abissnet