Droni që mund të bart mbi 200 kilogramë ngarkesë (VIDEO)

Boeing ka zbuluar një dron gjigant që është në gjendje të ngrejë një ngarkesë prej 226 kilogramë.

Është quajtur “fluturakja pa pilot” (eVTOL).

Ndërtimi i tij u mori inxhinierëve të Boeing vetëm tre muaj për të hartuar dhe ndërtuar, sipas kompanisë.

Të tjera

Dyert e mbyllura

Nga Enver Robelli Ka 100 arsye për të kritikuar politikat e Bashkimit Evropian ndaj vendeve të Ballkanit. Në vitin 2003…

Abissnet