Drejtoria e Arsimit: Të shtunën mësim në shkolla

Drejtoria Rajonale Arsimore e Tiranës ka urdhëruar që ditën e shtunë të zhvillohet mësim në të gjithë sistemin parauniveristar, për të zëvendësuar ditën që u caktua pushim për shkak të përmbytjeve në vend.

Të gjitha ditët e shkollës do të zëvendëohen gjatë javëve në vazhdim.

Të tjera

Ku po shkojmë?

Nga Koço Kokëdhima Fondi Monetar Ndërkombëtar ishte mjaft i ashpër dhe kritik në raportin e parë të programit të post…

Abissnet