Dita e Verës në Elbasan, 321 forca policia dhe FNSH në terren

Festimi i Ditës së Verës në qytetin e Elbasanit, do të jetë nën shoqërinë e forcave të shumta të policisë, të cilët do të jenë në gatishmëri të plotë për mbarëvajtjen e rendit në qytet.
Në gatishmëri do të jenë 321 forca policie nga Elbasani dhe FNSH Tiranë.
“Do të merren të gjitha masat për parandalimin e ngjarjeve të mundshme kriminale gjatë zhvillimit të aktiviteteve”, thuhet në njoftimin e policisë.
Ndërkohë do të ketë kufizim të qarkullimit të mjeteve në disa rrugë kryesore të Elbasanit.
1. Në orën 07:00 të datës 14.03.2018 deri në përfundim të aktivitetit të Karnavaleve do të bllokohet lëvizja në bulevardin “Aqif Pasha” nga Stadiumi deri tek 1 Maji dhe nuk do të lejohen parkimet e mjeteve nga “Rreth-rrotullimi i luleve – Bashkia”.
2. Nga stadiumi deri tek “Pallati i Sportit”, nuk do të lejohen parkimet apo qëndrimet e mjeteve.
3. Më datë 14.03.2018 mjetet e tonazhit të rëndë të evitojnë lëvizjen në aksin rrugor Elbasan – Librazhd.
Policia Rrugore krahas masave të marra për mbarëvajtjen e trafikut, do të ketë dhe një sërë masash për shtimin e kontrollit ndaj përdoruesve të rrugës, që drejtojnë automjetin në gjendje të dehur, që tejkalojnë normat e shpejtësisë, që kryejnë parakalime të gabuara, etj
Policia i bën thirrje të gjithë qytetarëve që të evitojnë në maksimum lëvizjen me automjet brenda qytetit të Elbasanit, çka do të sillte një ndihmesë të madhe në zhvillimin sa më normal të aktiviteteve festive.

Të tjera

Abissnet