Dibër/ Shembet rruga, banorët kërkojnë ndihmë

Rreth 150 banorë në Njësinë Administrative Arras në Dibër në vendin e quajtur Grykë Noka janë bllokuar prej 20 ditësh. Bllokimi i banorëve në zonën e njohur si “Grykë Noka” ka ndodhur për shkak se përroi ka dëmtuar rrugën kryesore.
Banorët apelojnë për ndihmë pasi nuk kanë baza ushqimore për vete dhe bagëtitë e shumta nga të cilat sigurojnë jetesën.

Të tjera

Abissnet