A dëshironi që ta mbushni baterinë e telefonit një herë në tre ditë? Ja zgjidhja!

Këtë herë, është një model i quajtur K6000 Plus, një pajisje nga Oukitel do të kënaqë çdo përdorues që ka nevojë për një bateri të besueshme për përdorim afatgjatë.

Përveç K6000, ka dhe karakteristika të tjera si 4GB RAM dhe 64GB memorie Expandable deri në 128GB, një kamera të shkëlqyer të 16MP me një para 8MP.

Të tjera

Tërmeti në Bavari

Rosalia Romaniec Partia Kristiansociale, CSU pësoi goditje të fortë në zgjedhjet e landit bavarez. Përgjegjësinë kryesore për këtë e ka…

Abissnet