Dasma më e bukur e kohëve të fundit… Shikoni fotot mahnitëse! (FOTO)

Dasma është dita më e bukur dhe e veçantë e jetës dhe si e tillë nevojitet një event shumë i veçantë, për ta festuar si duhet këtë ditë speciale.

Ju sjellim disa nga fotografitë të dasmës së Ross Harrow dhe Amirah Kassem.

Ky çift realizoi një dasmë të mrekullueshme, plot ngjyra dhe gjallëri.

 

 

Mos i vrisni gratë!

Nga Edlira Gjoni Sikur të mos mjaftonin fast-foodet amtoreske e aspak ndihmëse në lajmet në formë thashethemesh për lobingje ruse,…

Abissnet