Dalin pamjet e para të modelit “Samsung Galaxy S9” (FOTO)

Foto 1 nga 3 Pas Para

Disa imazhe, që supozohet të jenë zyrtare dhe tregojnë dizajnin e Samsung Galaxy S9 janë publikuar së fundmi në internet.

Dallimi kryesor mes “Galaxy S9” dhe “Galaxy S8” thuhet të jetë skaneri që gjurmon gishtërinjtë.

Ndërkohë që skaneri për smartfonët S8 vendoset në të djathtë të kamerës, (çka për shumë përdorues ishte bezdisëse), te S9 skaneri vendoset poshtë kamerës.

Gjithashtu mund të shihet një port kufjesh 3.5mm, së bashku me portin USB të tipit C.

Dizajnet janë marrë nga @Samsung_News dhe tregojnë të njëjtin dizajn, edhe pse ne gjithashtu shohim Galaxy S9 + me dy kamera.

Të tjera

Abissnet