Çmendet shqiptari në Itali, tenton të vrasë pronarin dhe djalin e tij

Një shqiptar në Itali është zyrtarisht nën akuzë për vrasje e mbetur në tentativë.

Ai ishte punësuar në Saturnana. Shqiptari 49 vjeç ka marrë një makineri pa ndonjë shkas dhe se me të ka shkuar në drejtim të pronarit dhe të djalit të këtij të fundit. Shtetasi nga Shqipëria, identiteti i të cilit nuk bëhet me dije, e ka dërguar makinerinë drejt dy italianëve, duke i lënë ata të plagosur në kokë. Italianët janë jashtë rrezikut për jetën, kurse shqiptari do të përballet me drejtësinë.

 

 

 

Të tjera

Abissnet